Huis beveiliging

Huisinvallen en inbraken zijn voor veel gezinnen in het land een al te bekend verschijnsel. Hoewel veel mensen zich relatief veilig voelen in hun gemeenschap, kan er op elk moment een huisinvasie plaatsvinden, die de laatste jaren steeds vaker voorkomt. Veel mensen zijn zich niet bewust van het risico van een inbraak en hoe ze die kunnen voorkomen. Vandaag de dag delen we een aantal gemeenschappelijke inbraakstatistieken en laten we zien hoe een thuisbeveiligingssysteem de kans op een inbraak sterk kan veranderen.

Bewakingscamera kiezen. Je vindt Bij SDS algemene informatie, technische informatie, hulp bij installatie en alles over wetgeving. Is er toch iets over camerabeveiliging dat je niet terugvindt of wil je een offerte op maat laten maken, laat het ons zeker weten.

Hier zijn een paar verrassende statistieken over huisinbraken en overvallen voor het jaar 2020.

Er waren meer dan 2M huisinvasies, en meer dan 300.000 inbraken als gevolg daarvan
Bijna 2/3 van de huisinvasies hebben de toegang tot het huis gedwongen.
Gemiddeld brengen inbrekers ongeveer 60 seconden door in het huis…
Huizen zonder huisbeveiligingssysteem geïnstalleerd met een 3 keer grotere kans op inbraak.
Dit zijn een aantal vrij zware statistieken. Het duurt maar een minuut (letterlijk!) voor een inbreker om in te breken en je leven op zijn kop te zetten. Nu voor wat statistieken die ons op ons gemak zouden moeten stellen.

3 van de 4 onvoltooide inbraken worden bijgeschreven op een huisbeveiligingssysteem.
Woningen met een beveiligingssysteem hebben aanzienlijk minder kans op inbraak.
9 van de 10 veroordeelde inbrekers verklaren dat ze huizen hebben vermeden met een huisbeveiligingssysteem.
Woningen die in het vrije zicht liggen zonder veel struikgewas hebben minder kans om ingebroken te worden
Zoals u ziet, heeft het installeren van een thuisbeveiligingssysteem zijn voordelen. Natuurlijk kunnen home security systemen veel meer doen dan alleen het beschermen van uw huis. Ze kunnen u ook geld besparen op uw energierekening en u kunt uw huishoudelijke apparaten en uw beveiligingssysteem overal vandaan bedienen met behulp van een smartphone of computer.

Wij zijn altijd voorstander van het installeren van een huisbeveiligingssysteem, en deze statistieken versterken dat gevoel alleen maar. Als u wilt dat uw huis volledig wordt beschermd en dat inbraak wordt voorkomen, is het installeren van Inbraakbeveiliging de meest effectieve methode.